Cypo Admin
Počet príspevkov : 667 Age : 34 Bydlisko : Dubnica nad Vahom Věk : 15 Pohlavi : Muz Registration date : 07.02.2006
| Predmet: -------------MAZDA MX-5 Miata by Cypo Extreem-------- Ut 23 máj - 21:00 | |
| Tak , ked som ju videl v PaceVtho conteste hned som vedel ze to stunim, a tak sa zacalo ,hned som napisal Pagasovi ktory mi strasne pomohol s perspektivou a odleskami , potom som pisal aj Barrymu ktory mi radil s tienami., a este aby som nezabudol Janccimu za moralnu podporu..Takze DIKI hosani Ok vsetko je brush co sa da a bumper je na 25% c+p a zbytok brush Origos: Moded: | |
|
Danny Admin
Počet príspevkov : 315 Age : 33 Bydlisko : Brno Věk : 15 Pohlavi : Muz Registration date : 06.03.2006
| Predmet: Re: -------------MAZDA MX-5 Miata by Cypo Extreem-------- Ut 23 máj - 22:53 | |
| no jak sem rikal na forum.virtcars .. me se to moc libi .. hlavne napad a design .. a spracovani se me taky libi .. | |
|
KoKi...
Počet príspevkov : 221 Age : 33 Bydlisko : Náchod Věk : 15 Pohlavi : Muž Registration date : 12.03.2006
| Predmet: Re: -------------MAZDA MX-5 Miata by Cypo Extreem-------- St 24 máj - 19:57 | |
| me se to taky moc nelibi... | |
|
snake
Počet príspevkov : 46 Registration date : 14.04.2006
| Predmet: Re: -------------MAZDA MX-5 Miata by Cypo Extreem-------- Št 25 máj - 15:24 | |
| ja proti tomu tiez nic nemam je to super | |
|
Sponsored content
| Predmet: Re: -------------MAZDA MX-5 Miata by Cypo Extreem-------- | |
| |
|