| Seat altea ,,Disney Pixar style'' by LuCaS | |
|
|
Autor | Správa |
---|
LuCaS
Počet príspevkov : 31 Age : 31 Bydlisko : Chrudim Věk : 13 Registration date : 21.08.2006
| Predmet: Seat altea ,,Disney Pixar style'' by LuCaS Po 30 október - 20:53 | |
| Takze zaclo to tak,ze Pierre dal tuhle alteu do predlohy na jeho webu ( http://vt-car-forum.bb-fr.com/viewtopic.forum?t=277 ).,,Disney Pixar style'' jsem ze zacatku ani delat nechtel ale nevedel jsem jaky na to kola tak me na to napad tenhle styl .Takze jsem si prvni zacal stahovat nejaky inspirace a pak jsem se do toho pustil .Kastle je comlete rebrush :cool: .Mno nevim co k tomu vsechno ric :nevim: asi jen to ze to asi neni moc good ale jsem s tim spokojenej . Origo: Chop: | |
|
| |
Matty
Počet príspevkov : 25 Age : 33 Bydlisko : Modra , Slovakia Věk : 15 Registration date : 03.11.2006
| Predmet: Re: Seat altea ,,Disney Pixar style'' by LuCaS Ne 5 november - 2:03 | |
| No tak ja by som taky seat nechcel a asi by som to tak ani nevytunil takze u mna ee sklamal si ma | |
|
| |
Cypo Admin
Počet príspevkov : 667 Age : 34 Bydlisko : Dubnica nad Vahom Věk : 15 Pohlavi : Muz Registration date : 07.02.2006
| Predmet: Re: Seat altea ,,Disney Pixar style'' by LuCaS Ne 5 november - 13:55 | |
| Heh nevim toto sa mi moc nelubi sry | |
|
| |
Cypo Admin
Počet príspevkov : 667 Age : 34 Bydlisko : Dubnica nad Vahom Věk : 15 Pohlavi : Muz Registration date : 07.02.2006
| Predmet: Re: Seat altea ,,Disney Pixar style'' by LuCaS St 8 november - 1:14 | |
| +ten vinil je inak uplna j*ba | |
|
| |
LuCaS
Počet príspevkov : 31 Age : 31 Bydlisko : Chrudim Věk : 13 Registration date : 21.08.2006
| Predmet: Re: Seat altea ,,Disney Pixar style'' by LuCaS St 8 november - 15:10 | |
| | |
|
| |
Blazer
Počet príspevkov : 103 Registration date : 18.04.2006
| Predmet: Re: Seat altea ,,Disney Pixar style'' by LuCaS So 11 november - 13:25 | |
| Pixar style je haluz, ale toto prevedenie teda nie | |
|
| |
DL Design
Počet príspevkov : 83 Age : 32 Registration date : 18.11.2006
| Predmet: Re: Seat altea ,,Disney Pixar style'' by LuCaS Ne 19 november - 20:05 | |
| me se to neliibi a vubec se to nepriblizuje ani trochu nakymu auto s filmu CARS sry ale ne | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Seat altea ,,Disney Pixar style'' by LuCaS | |
| |
|
| |
| Seat altea ,,Disney Pixar style'' by LuCaS | |
|