Cypo Admin
Počet príspevkov : 667 Age : 34 Bydlisko : Dubnica nad Vahom Věk : 15 Pohlavi : Muz Registration date : 07.02.2006
| Predmet: --Mercedes-Benz CLK DUB Creations by Cypo-- Pi 5 január - 20:40 | |
| Heh no ked som videl to origo povedal som si , jaaj to by bolo krasne s peknym lakom a kolama, tak som sa do toho pustil, , robil som a robil az som mal asi 98% a potom ma to nako preslo a uz sa mi nexcelo a nelubilo sa mi to, 2 dni to lezalo v PV az ma nakonec Turbo a Hector presvedcili , thx guys bez nich to tu neni heh , kedze som pisal ze sa mi to prestalo pacit, tak za tym si stojim ze sa mi to nepaci . ok k aftu vsetk oje brush kola c+p Dufam ze aspon niekomu sa to bude pacit Origo: CLK: Full size : | |
|
JohnV
Počet príspevkov : 9 Age : 33 Bydlisko : SERED , my room Registration date : 04.01.2007
| |
Moody
Počet príspevkov : 22 Age : 31 Bydlisko : michalovce ciy Registration date : 07.10.2006
| Predmet: Re: --Mercedes-Benz CLK DUB Creations by Cypo-- So 6 január - 23:13 | |
| je to peke, ale skoda tych okien, nemam take rad | |
|
Chris
Počet príspevkov : 1 Age : 32 Bydlisko : Holíčwood Věk : 14 Pohlavi : Muž Registration date : 05.01.2007
| Predmet: Re: --Mercedes-Benz CLK DUB Creations by Cypo-- Ne 7 január - 0:10 | |
| Ako všetky tovje práce - vždy perfektné | |
|
noam
Počet príspevkov : 12 Age : 41 Bydlisko : dubnica nad vahom Věk : 23 Pohlavi : muz Registration date : 25.10.2006
| Predmet: Re: --Mercedes-Benz CLK DUB Creations by Cypo-- Ne 7 január - 4:10 | |
| ako fajn pohodka len mi tam chyba predny lavy stlpik, | |
|
Cypo Admin
Počet príspevkov : 667 Age : 34 Bydlisko : Dubnica nad Vahom Věk : 15 Pohlavi : Muz Registration date : 07.02.2006
| Predmet: Re: --Mercedes-Benz CLK DUB Creations by Cypo-- So 13 január - 15:25 | |
| - noam napísal:
- ako fajn pohodka len mi tam chyba predny lavy stlpik,
to je nasxval | |
|
guco Admin
Počet príspevkov : 12 Age : 116 Registration date : 15.12.2006
| Predmet: Re: --Mercedes-Benz CLK DUB Creations by Cypo-- So 13 január - 17:50 | |
| Mne sa to moc paci, viac jak lexus. | |
|
Sponsored content
| Predmet: Re: --Mercedes-Benz CLK DUB Creations by Cypo-- | |
| |
|