Cypo Admin
Počet príspevkov : 667 Age : 34 Bydlisko : Dubnica nad Vahom Věk : 15 Pohlavi : Muz Registration date : 07.02.2006
| Predmet: Nissan Skyline GRT r34 Creations by Cypo Št 1 marec - 17:24 | |
| Ok xlapci , najskro som to nexcel ani dokoncit ale ludia ma prehovorili a nako som to dokopal ku koncu, som s tym aj tak neni vobec spokojny a trosku sa za to hambim lebo to neni to prave ,,Cup of TEA , nepytajte sa co to znamena lebopreklad je vam na nic , no takze secko brush okrem kolies, a intosu, spatne su dost vyrazne upravene, Makal som na tom cca 80 hodin a uz som mal na to dost velke nervy, uuf, dufam ze som tam na nic nezabudol mozno niake detaili Jo dikes patri tymto xlapikom za rady, podporu :Turbo,MB Design,Monky,COBRA,Pixelko a Hector, ked som na niekoho zabudol tak sa velmi ospravedlnujem , dikes hosani Ok Original: Choped: Full size: jo a nake tie comenty ale aj tak sa mi to nepaci | |
|
JohnV
Počet príspevkov : 9 Age : 33 Bydlisko : SERED , my room Registration date : 04.01.2007
| Predmet: Re: Nissan Skyline GRT r34 Creations by Cypo Ut 6 marec - 0:31 | |
| cypo moj koment poznas , supaaaa 2 podotknutia : ale co je to za zelenu sracku (myslim vzhlad ) a uzivatelov je tu ako nasranych ze ? | |
|