Tweety Golf Maniak
Počet príspevkov : 292 Age : 33 Bydlisko : na stolicke Pohlavi : muz Registration date : 07.02.2006
| Predmet: Styl tuningu Po 6 marec - 20:28 | |
| No pojme kecat o niacom poriadnom Aky mate radi styl tuning, mne sa pacia take nie moc drasticke ale ked ma velke disky tak to je moje A nenavidim ked ma niekto na aute moc malickosti, ale poriadna vec mu chyba, za to by som | |
|
Cypo Admin
Počet príspevkov : 667 Age : 34 Bydlisko : Dubnica nad Vahom Věk : 15 Pohlavi : Muz Registration date : 07.02.2006
| Predmet: Re: Styl tuningu Po 6 marec - 20:32 | |
| No moj styl je nie secko zahladit bo to neni ani prakticke a potom aby to afto bolo aj realne to znamena aby sa ten tuning dal zhotovit aj v reali a potom ja mam rad vacsie disky a nie male , chromy su moje , naj. Lexani,,mam rad rozsirenie nejake brutus ale nie prehnane, potom nasavace je povinny a poradne hifi a tuning motoru nie je podstatny ,,,,, fuha som sa ja ale rozpisal, takze chyby nehladajte | |
|
Danny Admin
Počet príspevkov : 315 Age : 33 Bydlisko : Brno Věk : 15 Pohlavi : Muz Registration date : 06.03.2006
| Predmet: Re: Styl tuningu Po 6 marec - 20:33 | |
| | |
|
Tweety Golf Maniak
Počet príspevkov : 292 Age : 33 Bydlisko : na stolicke Pohlavi : muz Registration date : 07.02.2006
| Predmet: Re: Styl tuningu Po 6 marec - 20:35 | |
| a este, priznam sa vam ze najradsej robim take decenty, to my bavi viac, len to musi clovek pekne zladit sa teste na moj dalsi decent, zajtra ho sem hadam hodim | |
|
Cypo Admin
Počet príspevkov : 667 Age : 34 Bydlisko : Dubnica nad Vahom Věk : 15 Pohlavi : Muz Registration date : 07.02.2006
| Predmet: Re: Styl tuningu Po 6 marec - 20:36 | |
| | |
|
Tweety Golf Maniak
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Styl tuningu | |
| |
|