Maysner
Počet príspevkov : 23 Bydlisko : Brno(CZ) Věk : Student Pohlavi : Tuning, VTuning, minituning, PC, hafo moc dobra hudba..... Registration date : 09.04.2006
| Predmet: Opel Astra ala DTM by M.D.T Pi 28 apríl - 9:25 | |
| tak a mam ju hotovou. Neni to cistokrevny DTM ale takovy co si muzete postavit na normalni jezdeni. snad se bude libit prah je brush, naraznik je mistama rebrush a mistama jen zvetseny origo, polepy sou nekery brush nekery rebrush, kola, IC, trubky od IC a vzduchovej filtr sou c + p origo fake tak sa do me pustte malem bych zapomel. za kola chci podekovat driverovi3. bez nej bych asi ted jeste nejaky hledal | |
|
Blazer
Počet príspevkov : 103 Registration date : 18.04.2006
| Predmet: Re: Opel Astra ala DTM by M.D.T Pi 28 apríl - 15:02 | |
| Mne sa nepaci ako si zmenil pozadie, lebo tam vobec nesedi perspektivou. Dalej sa mi nepaci ten vynil na kapote a na prednom narazniku. Inac pekne kolesa a blatniky | |
|
KoKi...
Počet príspevkov : 221 Age : 33 Bydlisko : Náchod Věk : 15 Pohlavi : Muž Registration date : 12.03.2006
| Predmet: Re: Opel Astra ala DTM by M.D.T Pi 28 apríl - 22:10 | |
| JO je to dobry ale ta hvezda na kapote a ty prahy se mi nelibej ty prahy mi pripadaj takovi divny nevim jak bych to popsal... | |
|
Cypo Admin
Počet príspevkov : 667 Age : 34 Bydlisko : Dubnica nad Vahom Věk : 15 Pohlavi : Muz Registration date : 07.02.2006
| Predmet: Re: Opel Astra ala DTM by M.D.T So 29 apríl - 15:22 | |
| NO ako DTM nie ale Ako D1 si to vim predstavit, inak sa mi to lubi az na to perspektivu | |
|
Driver3
Počet príspevkov : 13 Registration date : 19.04.2006
| Predmet: Re: Opel Astra ala DTM by M.D.T Ut 2 máj - 16:33 | |
| No ja bych ty samolepky jeste trosku ddelal, hlavne treba tu hvezdu na kapote a par na boku a naraznik nalevo je tak divne vyreseny. A jak jsem uz nekde psal, zkus najit lepsi kola!!!! | |
|
Sponsored content
| Predmet: Re: Opel Astra ala DTM by M.D.T | |
| |
|