Vtuners
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vtuners

Virtual tuning

DomovHľadaťLatest imagesRegistráciaPrihlásenie

Opel Astra ala DTM by M.D.T

Goto down 
5 posters
AutorSpráva
Maysner

Maysner

Počet príspevkov : 23
Věk : Student
Pohlavi : Tuning, VTuning, minituning, PC, hafo moc dobra hudba.....
Registration date : 09.04.2006

Opel Astra ala DTM by M.D.T Empty
OdoslaťPredmet: Opel Astra ala DTM by M.D.T   Opel Astra ala DTM by M.D.T Icon_minitimePi 28 apríl - 9:25

tak a mam ju hotovou. Neni to cistokrevny DTM ale takovy co si muzete postavit na normalni jezdeni. snad se bude libit
prah je brush, naraznik je mistama rebrush a mistama jen zvetseny origo, polepy sou nekery brush nekery rebrush, kola, IC, trubky od IC a vzduchovej filtr sou c + p

origo
Opel Astra ala DTM by M.D.T 6op1414fdd91920781fe.th

fake
Opel Astra ala DTM by M.D.T Opelastrafinal5if.th

tak sa do me pustte Very Happy Laughing

malem bych zapomel. za kola chci podekovat driverovi3. bez nej bych asi ted jeste nejaky hledal
Návrat hore Goto down
http://www.provt.tuning-czech.net
Blazer

Počet príspevkov : 103
Registration date : 18.04.2006

OdoslaťPredmet: Re: Opel Astra ala DTM by M.D.T   Opel Astra ala DTM by M.D.T Icon_minitimePi 28 apríl - 15:02

Mne sa nepaci ako si zmenil pozadie, lebo tam vobec nesedi perspektivou. Dalej sa mi nepaci ten vynil na kapote a na prednom narazniku. Inac pekne kolesa a blatniky 198
Návrat hore Goto down
KoKi...

KoKi...

Počet príspevkov : 221
Věk : 15
Pohlavi : Muž
Registration date : 12.03.2006

OdoslaťPredmet: Re: Opel Astra ala DTM by M.D.T   Opel Astra ala DTM by M.D.T Icon_minitimePi 28 apríl - 22:10

JO je to dobry ale ta hvezda na kapote a ty prahy se mi nelibej ty prahy mi pripadaj takovi divny nevim jak bych to popsal...
Návrat hore Goto down
Cypo
Admin
Admin
Cypo

Počet príspevkov : 667
Věk : 15
Pohlavi : Muz
Registration date : 07.02.2006

OdoslaťPredmet: Re: Opel Astra ala DTM by M.D.T   Opel Astra ala DTM by M.D.T Icon_minitimeSo 29 apríl - 15:22

NO ako DTM nie ale Ako D1 si to vim predstavit, inak sa mi to lubi az na to perspektivu
Návrat hore Goto down
https://vtuners.slovakforum.net
Driver3

Počet príspevkov : 13
Registration date : 19.04.2006

OdoslaťPredmet: Re: Opel Astra ala DTM by M.D.T   Opel Astra ala DTM by M.D.T Icon_minitimeUt 2 máj - 16:33

No ja bych ty samolepky jeste trosku ddelal, hlavne treba tu hvezdu na kapote a par na boku a naraznik nalevo je tak divne vyreseny. A jak jsem uz nekde psal, zkus najit lepsi kola!!!!
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Opel Astra ala DTM by M.D.T   Opel Astra ala DTM by M.D.T Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Opel Astra ala DTM by M.D.T
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Opel Astra
» Opel Astra opc by snake/monky
» Astra by matko
» opel vectra
» Opel D3STRA by Driver3

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Vtuners :: Virtual tuning :: Virtual tuning-
Prejdi na: