noam
Počet príspevkov : 12 Age : 41 Bydlisko : dubnica nad vahom Věk : 23 Pohlavi : muz Registration date : 25.10.2006
| Predmet: opel vectra Št 26 október - 23:15 | |
| a co toto???? hej hej zadne kolo je 2d , ae ako ho urobit na 3d?????? | |
|
Cypo Admin
Počet príspevkov : 667 Age : 34 Bydlisko : Dubnica nad Vahom Věk : 15 Pohlavi : Muz Registration date : 07.02.2006
| Predmet: Re: opel vectra Pi 27 október - 0:38 | |
| Ocuj more ty si z Dubnice _????? k aftu: Celkom pekny design, ladi to k sebe , len treba viac popracovat na detailoch atd | |
|
noam
Počet príspevkov : 12 Age : 41 Bydlisko : dubnica nad vahom Věk : 23 Pohlavi : muz Registration date : 25.10.2006
| Predmet: Re: opel vectra Pi 27 október - 13:49 | |
| - Cypo napísal:
- Ocuj more ty si z Dubnice _?????
k aftu: Celkom pekny design, ladi to k sebe , len treba viac popracovat na detailoch atd noo hej som z dca, som ti pisal rp ak pametas, sak mrkni na mail | |
|
Cypo Admin
Počet príspevkov : 667 Age : 34 Bydlisko : Dubnica nad Vahom Věk : 15 Pohlavi : Muz Registration date : 07.02.2006
| Predmet: Re: opel vectra Pi 27 október - 13:58 | |
| - noam napísal:
- Cypo napísal:
k aftu: Celkom pekny design, ladi to k sebe , len treba viac popracovat na detailoch atd
noo hej som z dca, som ti pisal rp ak pametas, sak mrkni na mail rp mi neprisla | |
|
noam
| Predmet: Re: opel vectra Pi 27 október - 14:06 | |
| - Cypo napísal:
- noam napísal:
- Cypo napísal:
k aftu: Celkom pekny design, ladi to k sebe , len treba viac popracovat na detailoch atd
noo hej som z dca, som ti pisal rp ak pametas, sak mrkni na mail rp mi neprisla no nie dnes, ae inokedy, maonik mrkni | |
|
Matty
Počet príspevkov : 25 Age : 33 Bydlisko : Modra , Slovakia Věk : 15 Registration date : 03.11.2006
| Predmet: Re: opel vectra Ne 5 november - 2:14 | |
| Diery ma z EVA VIII a je to good ale su tam same zbytocne chyby ktore by niekto kto vie taky naraznik spravit urcite nespravil ! takze mi to trochu pripada ako ukradnute z niakeho VT evolutiona VIII - Mozno sa mylim neviem | |
|
DL Design
Počet príspevkov : 83 Age : 32 Registration date : 18.11.2006
| Predmet: Re: opel vectra Po 20 november - 21:46 | |
| | |
|